Kampioenen en jeugd in actie

7 april 2018

Het was een zonovergoten zaterdag op Sportpark Noord-West met heel veel leuke jeugdwedstrijden en de huldiging van de zaalkampioenen.

Op veld 2 speelde FIT Boys JO19-1 een competitiewedstrijd tegen Borger JO19-1. De eerste helft was FIT Boys de betere ploeg, al creĆ«erde het weinig echte kansen. Tegen het einde van de 1e helft kreeg Borger de overhand en uit een corner werd de 0 – 1 gescoord. Na de rust was Borger de betere ploeg en kon FIT Boys geen vuist meer maken. Het werd ook nog 0 – 2 en dat was de eindstand.

Op veld 3 volgde daarna de wedstrijd van ST Beilen/FIT Boys MO17-1 tegen medekoploper Westerwolde MO17-1. VR2 was net terug uit Groningen en dus konden June Kiers en Ilja Beuling aansluiten en omdat VR1 niet doorging (tegenstander belde uur voor de wedstrijd af (team en scheidsrechter stonden al klaar) :-() sloot ook Regina Oldenbeuving aan en zo had coach Michele Veldman 6 wissels. De ploeg kwam in de 1e helft met 0 – 2 achter, maar knokte zich de 2e helft terug en kwam vlak voor tijd op 2 – 2. Toen floot scheidsrechter Martin Koetsier voor het einde en verdeelden beide ploegen de punten.

Rond 13:30 uur verzamelden de zaalkampioenen van FIT Boys JO15-3, JO13-1 en JO8-1 zich in de kantine. Ze kregen een kampioensmedaille en een patatje en liepen voor de wedstrijd FIT Boys 1 – Hollandscheveld 1 een ereronde. Nogmaals gefeliciteerd toppers!