Voorbeschouwing FIT Boys 1 – SCN 1

27 januari 2018

Zaterdag 27 januari speelt de Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Alex Padding de eerste competitiewedstrijd van 2018 in het seizoen 2017-2018. En er staat meteen een topper op het programma in de 3e klasse D, de nummer 13 tegen de nummer 14. FIT Boys tegen SCN. Kan FIT Boys na de winterstop dan eindelijk de weg omhoog inzetten of gaat SCN gelijk in punten komen? Het beloofd dus een wedstrijd op het scherpst van de snede te worden.

Deze competitie
SCN heeft 5 punten uit 9 wedstrijden. 1 keer winst, 2 keer een gelijkspel en 6 keer verlies leverden deze punten op. SCN begon deze competitie met 4 verliespartijen tegen OZC (1 – 0), sc Lutten (4 – 6), Hoogeveen (2 – 0) en Tonego (2 – 9). Daarna werd gelijkgespeeld tegen ZZVV (3 – 3), maar weer verloren van SCD’83 (5 – 2). Heel verrassend werd er gewonnen van LTC (3 – 1) en gelijkgespeeld tegen Hardenberg’85 (1 – 1). De laatste wedstrijd voor de winterstop werd er met 4 – 1 verloren van SVN’69. Topscoorder bij SCN is Jeffrey Marissen met 8 doelpunten.

FIT Boys speelde tien keer deze competitie, waarvan 2 keer winst 2 keer gelijkspel en 6 keer een verlies. In de competitie-opening speelde FIT Boys de Midden-Drenthe derby tegen BSVV. BSVV won knap met 0 – 1 en ook tegen 10 man wist FIT Boys daarna niet te scoren. Ook uit tegen ZZVV werd er met 1 – 0 verloren door een vroege goal (4e minuut). Daarna thuis tegen OZC werd er overtuigend gewonnen. Al werd het maar 1 – 0, FIT Boys speelde een sterke en gewonnen wedstrijd. Tegen LTC speelde de ploeg de 1e helft zwak en stond bij de rust met 1 – 4 achter. Het werd nog 3 – 4 met de ultieme kans op de gelijkmaker, maar dat mocht niet zo zijn. Uit bij Tonego werd er met 1 – 1 gelijkgespeeld, na een 1 – 0 achterstand. Tegen Lutten kwam door de late gelijkmaker van Tim Seubring de 1 – 1 op het scorebord. Er werd verloren van Hollandscheveld (4 – 2) en daarna volgde het verlies met 6 – 0 tegen Hoogeveen. Thuis tegen SCD’83 werd er eindelijk gewonnen (3 – 1). De laatste wedstrijd voor de winterstop was tegen Hardenberg’85 en toen ging de ploeg hard onderuit (6 – 1 verlies). En dat leverde 8 punten op. Aan FIT Boys-zijde is middenvelder Jos Gerding topscoorder met 4 doelpunten.

De wedstrijd op Sportpark Noord-West in Beilen start om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Tyler.