Voorbeschouwing BSVV 1 – FIT Boys 1

2 februari 2018

Zaterdag 3 februari speelt de Auto Beilen-/DS Reclame-/Autoschade Bazuin-equipe van trainer/coach Alex Padding de uitwedstrijd tegen BSVV. En dat is al weer een topper, nu de nummer 13 tegen de nummer 12. Wederom een 6 punten wedstrijd, maar nu, in tegenstelling tot afgelopen zaterdag tegen SCN, hebben beide teams evenveel punten (11) maar FIT Boys heeft een wedstrijd minder. Eerder dit seizoen op Sportpark Noord-West won BSVV met 0 – 1 ondanks goede kansen voor FIT Boys en ondanks een rode kaart aan BSVV zijde.

Deze competitie
Zoals gezegd opende BSVV met een overwinning tegen FIT Boys (0 – 1). Daarna volgde verlies tegen OZC Ommen (1 – 3) en Lutten (2 – 0) en een gelijkspel tegen ZZVV (1 – 1). Daarna eindelijk een winstpartij tegen SCD’83 (3 – 0), maar de feestvreugde was van korte duur. Een week later werd er met 7 – 1 verloren van Hardenberg’85. Daarna volgden 4 gelijke spelen op een rij, tegen Tonego (1 – 1), LTC (1 – 1), SVN’69 (2 – 2) en FDS (5 – 5). De laatste wedstrijd werd er met 4 – 0 verloren van Hoogeveen en vorige week volgde daar een verlies tegen Hollandscheveld op (2 – 0). Dat leverde 11 punten op uit 12 wedstrijden met een doelsaldo van 16 voor en 28 tegen (-12). Twee spelers, ervaren mannen, zijn topscorer met 4 doelpunten: Marten Homan en Nico Hoogeveen.

FIT Boys speelde elf keer deze competitie, waarvan 3 keer winst 2 keer gelijkspel en 6 keer een verlies. In de competitie-opening speelde FIT Boys de Midden-Drenthe derby tegen BSVV. BSVV won knap met 0 – 1 en ook tegen 10 man wist FIT Boys daarna niet te scoren. Ook uit tegen ZZVV werd er met 1 – 0 verloren door een vroege goal (4e minuut). Daarna thuis tegen OZC werd er overtuigend gewonnen. Al werd het maar 1 – 0, FIT Boys speelde een sterke en gewonnen wedstrijd. Tegen LTC speelde de ploeg de 1e helft zwak en stond bij de rust met 1 – 4 achter. Het werd nog 3 – 4 met de ultieme kans op de gelijkmaker, maar dat mocht niet zo zijn. Uit bij Tonego werd er met 1 – 1 gelijkgespeeld, na een 1 – 0 achterstand. Tegen Lutten kwam door de late gelijkmaker van Tim Seubring de 1 – 1 op het scorebord. Er werd verloren van Hollandscheveld (4 – 2) en daarna volgde het verlies met 6 – 0 tegen Hoogeveen. Thuis tegen SCD’83 werd er eindelijk gewonnen (3 – 1). De laatste wedstrijd voor de winterstop was tegen Hardenberg’85 en toen ging de ploeg hard onderuit (6 – 1 verlies). Maar de ploeg kwam uitstekend uit de winterstop en won met 2 – 1 van SCN. En dat leverde dus 11 punten op met een doelsaldo van 14 voor en 26 tegen (-12). Aan FIT Boys-zijde is middenvelder Jos Gerding topscoorder met 4 doelpunten.

De wedstrijd op Sportpark Bovensmilde in Bovensmilde start om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Plat.