FIT Boys 1 knokt zich terug en pakt punt

13 september 2014

Zaterdagmiddag ontving de Raven Advies-equipe ZZVV op sportpark Noord-West in Beilen. De laatste jaren had FIT Boys goede resultaten gehaald tegen de Zuidwoldigers, maar resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst. En dat bleek deze middag. Bij rust stond er een 0 – 2 achterstand op het scorebord. ZZVV was de bovenliggende partij en had de score ook nog verder uit kunnen bouwen. Maar ondanks slordig spel kreeg FIT Boys ook kansen. Zo kwam een prima inzet op de paal en Leon Timmerman zag zijn inzet uitstekend gekeerd door de ZZVV-goalie.

Na de rust schakelde FIT Boys op aangeven van trainer/coach Ronald Bosma om naar een 4-3-3 systeem en ging FIT Boys vaak één-op-één spelen achterin. Er ontstond ook druk op de achterste linie van ZZVV, maar de bal wilde maar niet binnen vallen. Lang bleef de 0 – 2 op het scorebord staan en de vraag was of FIT Boys nog een punt aan dit duel zou kunnen overhouden. In de 86e minuut kreeg alles met een groen-geel-hart weer hoop toen aanvoerder Ruud Seubring de 1 – 2 maakte. Enkele minuiten later was Rick Koops het goudhaantje aan FIT Boys-zijde toen hij de 2 – 2 scoorde. Opluchting in het FIT Boys-kamp en ongeloof aan ZZVV-zijde. Had de Raven Advies-equipe het toch geflikt. Door de tweede helft terug te knokken hield de ploeg toch nog een punt over aan deze wedstrijd.

Volgende week zaterdag 20 september speelt FIT Boys om 14:30 uur uit in Coevorden tegen CSVC.