FIT Boys 1 pakt 3 punten tegen Veenhuizen

27 september 2014

Veenhuizen is een geduchte tegenstander uit het verleden voor FIT Boys. Wedstrijden die in de 80er en 90er jaren van de vorige eeuw op het scherpst van de snede werden uitgevochten. Veenhuizen is de laatste jaren vanuit de 5e klasse opgestoomd naar de 3e klasse, een prestatie van formaat! De wedstrijd van zaterdag jl. was een sportieve wedstrijd en stond dus in schril contrast met de ontmoetingen uit het verleden. FIT Boys mag niet klagen dat ze drie punten overhield aan deze ontmoeting. De eerste helft was een van gelijkwaardig niveau, met als hoogtepunt een knal van Rick Koops op de deklat. Al na 13 minuten moest FIT Boys verder zonder aanvoerder Ruud Seubring, hij moest geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door aankomend talent Matthijs Bonnen. Over en weer werden speldenprikjes uitgedeeld maar daar bleef het wel bij. De 2e helft verliep ook zonder veel hoogtepunten, beide ploegen probeerden het wel maar konden het net niet vinden. Tot de 86e minuut toen Rick Koops op rechts goed doorkwam en een voorzet op maat afleverde aan Mark (Hans) Seubring die van dichtbij de 1-0 kon aantekenen. Veenhuizen probeerde het vervolgens nog wel maar de drie punten bleven in Beilen. Opvallendste spelers bij FIT Boys waren zaterdag keeper Joost van het Reve die met enkele kordate ingrepen de Veenhuizer aanvallers te slim af was en verdediger Rick Oosterhuis die een onopvallende maar gedegen wedstrijd op de mat legde. Scheidsrechter Noppers had af en toe wel wat kordater mogen optreden maar had geen moeite met deze uitvoering van FIT Boys – Veenhuizen.

Volgende week gaan de Raven Advies-Boys op bezoek bij Vitesse in Koekange. De verwachting is dat oud trainer Waninge daar wel aandachtig toeschouwer zal zijn.

VERSLAG PUPIL VAN DE WEEK
Ik vond het heel leuk om pupil van de week te zijn. De spelers deden allemaal heel aardig en ze wilden allemaal wel een balletje met mij trappen. Ik zal eens vertellen wat ik allemaal mocht doen: ik mocht mee doen met de warming up, bij de wedstrijdvoorbespreking zijn en ik mocht naast de trainer zitten, voor de dug out tijdens de wedstrijd. Na de wedstrijd mocht ik naar de bestuurskamer, waar ik frietjes kreeg. Ik vond het superleuk om pupil van de week te zijn! Bedankt!