FIT Boys oefent tegen Klazienaveen en verliest nipt

17 augustus 2014

FIT Boys speelde gisteren een nuttige oefenwedstrijd tegen vv Klazienaveen. De Raven Advies-equipe, in de nieuwe groen-gele outfit, begon sterk aan de wedstrijd en stond na een kwartier zelfs met 2 – 0 voor. Tim Seubring scoorde uit een afstandsschot de 1 – 0 en en een prachtige aanval en voorzet door Rick Koops werd prima koppend afgerond door Wieger Oldersma. Na de 2 – 0 begon Klazienaveen beter in de wedstrijd te komen. In mum van tijd was het rond de 25ste minuut plots 2 – 2, en dat was tevens de ruststand.

De tweede helft ging het spel op en neer me kansen aan beide zijden. Klazienaveen voetbalde iets makkelijker dan de mannen van trainer Ronald Bosma en kwamen terecht op een 2 – 3 voorsprong en wonnen dus de wedstrijd. Toch was er nog een prima slotakkoord. De moegestreden Julian Boom perste er in de 90e minuut een prima voorzet uit die door Leon Timmerman prima werd in gekopt. Helaas voor de Raven Advies equipe ging de bal nipt over het Klazienavener doel.

Helaas leverde de wedstrijd toch blessures op. Na vijf minuten moest Dirk Jan Smelt al richting dokterspost om zijn onderlip te laten hechten, hij werd geraakt door een Klazienavener nop. Ruud Seubring ging er met een lichte hamstringblessure preventief vanaf na 10 minuten. Rick Koops is even niet inzetbaar omdat hij in de tweede helft en schop op zijn scheenbeen kreeg. Peter Jan Oosting keerde weer terug. Hij keepte de laatste 20 minuten, hield de nul en verrichtte enkel prima reddingen. Goed voor zijn zelfvertrouwen.

Dinsdag trappen FIT Boys 1 en 2 om 19.30 uur af in Dwingeloo voor de volgende oefenpot tegen Dwingeloo 1 en 2.