FIT Boys 1 wederom naar gelijkspel

1 november 2014

De Raven Advies-equipe lijkt een patent te hebben op gelijke spelen. Na de 1 – 1 tegen SJS (11 oktober) en de 0 – 0 tegen BSVV (25 oktober), volgde nu een 1 – 1 thuis tegen SVN’69. De ploeg van trainer/coach Ronald Bosma begon uitstekend en liet SVN’69 alle hoeken van het veld zien en kreeg kans op kans om de score te openen en uit te bouwen. SVN-trainer Koos van der Galiën wist niet wat hij zag en dacht na het zien van de start van deze wedstrijd aan een flinke oor wassing. Met name een loeihard schot van Rick Koops werd op wonderbaarlijke wijze gepareerd door SVN keeper Vincent Wassink. Na een kwartier luwde de FIT Boys storm en daalde het niveau. SVN kreeg grip op het spel en creëerde ook de nodige kansen echter ook zonder resultaat. Zo gingen de ploegen rusten met een 0 – 0 stand.

De tweede helft was nog maar net 3 minuten oud of de mee opgekomen laatste man Gerald Haandrikman scoorde de 1 – 0. Een bevrijdende treffer, want zou er dan nu eindelijk een overwinning volgen? SVN’69 zocht nog nadrukkelijker de aanval en na een uur spelen viel de toch wel terechte 1 – 1 (Jarno Westenbrink). De wedstrijd kenmerkte zich van beide kanten vooral door het veelvuldig hanteren van de lange bal en daardoor veel balverlies. Het leek er op dat FIT Boys andermaal genoegen moest nemen met een gelijkspel. Zo’n 10 minuten voor tijd kreeg FIT Boys nog dé kans op 2 – 1. Via een aanval over rechts kreeg Leon Timmerman, staande in de 5 meter, de bal. Hij leek te schrikken van de kans, want voordat hij de bal goed kon leggen en kon raken dook de SVN-keeper al voor de bal. Aan de andere kant moest sluitpost Joost van het Reve tweemaal handelend optreden. Eerst pareerde hij een schot van rand 16 uitstekend. Ook de rebound wist hij tot corner te verwerken. Zo eindigde de wedstrijd wederom in een gelijkspel (1 – 1) en moet 3 punten uit de laatste 3 wedstrijden blijft de ploeg hangen in de onderste regionen van de brede middenmoot (plaats 4 tot en met 9).

Volgende week (8 november) speelt FIT Boys om 14:30 uur uit tegen nummer 11 SVN. Winst is dan het enige dat telt.