Pupil vd Week Sven Weurding

21 oktober 2017

Ik ben Sven Weurding en was afgelopen zaterdag pupil van de week. Voor de wedstrijd heb ik de wedstrijdbespreking meegemaakt en vond ik heel interessant dat je weet hoe ze gaan spelen. Daarna gingen we naar de kleedkamer waar het eerste een super grote radio heeft. Daarna heb ik de warming up meegemaakt en gingen we de wedstrijdbal ophalen. Voor de wedstrijd moesten we een minuut stil zijn en daarna mocht ik de aftrap nemen. Na een mooie solo tussen de spelers van LTC door heb ik een doelpunt gemaakt en kreeg ik een zakje snoep van de scheidsrechter. In de eerste helft vielen veel doelpunten, maar scoorde LTC helaas het meeste. In de rust heb ik nog gevoetbald met de wisselspelers en een bal van Gerald (de broer van mijn trainer) tegen gehouden. In de tweede helft was Fit Boys veel beter, maar hebben we helaas toch met 3-4 verloren. Eigenlijk 4-4 want ik heb ook een doelpunt gemaakt. Na de wedstrijd gingen we omkleden en kreeg ik patat van Ria en mocht ik naar de bestuurskamer. Ik vond het heel leuk om pupil van de week te zijn en om te zien hoe het is om coach te zijn. Ria, Martin, spelers en trainer bedankt,