FIT Boys 1 wint slechte wedstrijd (0 – 1)

21 maart 2015

(Foto’s: Harmen Oldersma)

De Raven Advies-equipe ging deze zaterdag op bezoek bij SVN’69 in Nijeveen. Het werd een draak van een wedstrijd met weinig tot geen kansen. De ploeg van trainer/coach Ronald Bosma speelt nergens meer om. degraderen of kampioen worden zit er niet meer in, dus dit zou bevrijdend moeten werken. Daar leek het deze middag niet op. Beide ploegen behaalden nimmer een aanvaardbaar niveau en creĆ«erden amper kansen. Zo werd de ruststand 0 – 0.

Na de rust bleven beide ploegen grossieren in slordig spel en leek deze wedstrijd geen winnaar op de leveren. Tot de 58e minuut. De SVN-goalie moest er aan te pas komen om FIT Boys aan een doelpunt te helpen. Hij miste op de rand van de zestien meter de bal en Leon Timmerman zette goed druk en scoorde de enige treffer van deze wedstrijd (0 – 1). In het resterende gedeelde van de 2e helft maakten geen van beide ploegen aanspraak op een fatsoenlijke aanval, laat staan op een doelpunt. Elftalleider Martin Datema omschreef de wedstrijd als erg matig, een wedstrijd zonder gecreĆ«erde kansen en een doelpunt na een fout van de keeper. Drie punten bijschrijven en deze wedstrijd snel weer vergeten.

Volgende week zaterdag speelt FIT Boys om 14:30 uur thuis op Sportpark Noord-West tegen nummer 13 SCN, dat de punten nog hard nodig heeft tegen (rechtstreekse) degradatie.