Verslag Pupil vd Week: Sander Stel

23 oktober 2014

Zaterdag 11 oktober was ik pupil van de week. Om kwart over één moest ik bij de bespreking zijn, waar de tactiek en opstelling werdt besproken. Daarna zijn we naar de kleedkamer gegaan waar ik van verzorgster Ria mijn tenu kreeg. Ook stond er harde muziek op in de kleedkamer, en werdt iedereen gemasseerd door Ria. Daarna naar het veld waar we warm moesten lopen en bal schoppen met de spelers. Toen terug naar de kleedkamer, waarna ik naar de scheidsrechter ging. Van hem mocht ik de bal vasthouden en samen het veld oplopen door een erehaag van de spelers. Het was de week van de scheidsrechter, wij hadden ook al chocolaatjes aan onze scheidsrechter bij de F2 gegeven.

De aftrap mocht ik doen en dat vond ik best wel spannend. Toen ik naar het doel van de tegenstander liep kwam de keeper al iets uit zijn doel, daarom schoot ik maar en ging de bal een klein stukje naast. Nu mocht ik bij de spelers en Ria op de bank zitten, met lekker snoep en drinken. Het was een spannende wedstrijd en gingen met 0-0 de rust in. Ik mocht toen op doel schieten met de wisselspelers. En iedere keer als ik in het doel schoot, juigden ze vanaf de tribune. De tweede helft weer op de bank, nu met een zak chips en een fles drinken. Er werden 2 doelpunten gezet. Eén voor Fitboys en één voor SJS. Ook de tweede helft was spannend.

Na de wedstrijd mocht ik mee naar boven in de bestuurskamer met een patat mayo en drinken in mijn hand. Hier kwam de scheidsrechter ook weer, en heb hem gezegd dat wij een penalty moesten hebben, hij zij van niet en ik van wel. Ook kwam de aanvoerder mij nog een hele mooie bal brengen, met alle namen erop geschreven. Toen Albert Gerding en mijn papa de laatste patatjes op hadden zijn we naar beneden gegaan. Daar heb ik nog even bij de spelers gezeten wat ik stoer vond.

Ik wil het hele team van Fitboys 1 bedanken voor de ontzettende mooie middag die ik gehad heb.