FIT Boys 2 wint afgetekend van Noordscheschut 4

28 februari 2015

(foto’s: Harmen Oldersma)

Vooraf aan de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van Henk Maat, vrijwilliger bij FIT Boys.

De Machinefabriek Van der Velde / Boerhof-equipe kreeg Noordscheschut 4 op bezoek en speelde een ijzersterke wedstrijd. Na amper 20 minuten spelen stond er al een 2 – 0 voorsprong op het scorebord, die met een beetje meer precisie ook 4 – 0 had kunnen zijn. Eerst snelde Marten Oldersma langs drie man en schoot raak in de korte hoek (1 – 0). Na ongeveer 20 minuten was Mark Visser zijn directe tegenstander te slim af, sneed in de zestien naar binnen en verschalkte te keeper en een speler op de doellijn (2 – 0). Dit was ook de ruststand. Na de rust voerde FIT Boys de score op. Mark Visser scoorde zijn 2e, Robert Jan Winters scoorde 1 maal en Alfons Pot (gastspeler van het 3e) scoort 2 maal. Eindstand derhalve 6 – 0. Een duidelijke en afgetekende overwinning en drie punten in de pocket.