FIT Boys 3 en JO13-1 winnen wedstrijd

14 oktober 2017

De Bosman Noord Watermanagemenr-equipe speelde thuis tegen VVAK 2. FIT Boys 3 zat nog heerlijk op het terras van de FIT Boys-kantine te genieten van het mooie weer, toen VVAK 2 al een warming u van 3 kwartier deed. Het Driede kwam een kwartier voor aanvang het veld op, kwam nog even op de teamfoto en pingelde wat met een bal. Om half 3 was de warming up afgelopen en begon de wedstrijd. Of VVAK al moe was van de intensieve warming up of FIT Boys 3 gewoon beter was zullen we nooit weten. Feit was wel dat het Driede met 4 – 1 won. En dan smaken de blikken altijd net even beter.

FIT Boys JO13-1 trof thuis ST Rolder Boys/SGO/SVDB JO13-1, de mede koploper tot dan toe. De eerste fase van de eerste helft was het een gelijk opgaande strijd met twee teams die willen en kunnen voetballen. Na zo’n 10 minuten spelen krijgt FIT Boys een gelukkige penalty (de bal werd wel gespeeld) en maakte de 1 – 0. Nog voor rust liep de ploeg uit naar 3 – 0 en was in de tweede fase van de eerste helft de beter ploeg. Dit team probeert over het hele veld te voetballen, bouwt goed op van achteruit en zoekt via het middenveld goed de vleugels. De 3e goal was daar een schoolvoorbeeld van. Goed opbouw en prima diepe bal op de rechtsvoor Robin van de Burg, die zijn man op snelheid klopte en hard en hoog raak schoot. Mede ook door het heerlijke zonnetje erg genoten van dit team vol jonge, leergierige talenten.

Na afloop werd scheidsrechter Sander Wubs in het zonnetje gezet in het kader van de Week van de Scheidsrechter. Hij kreeg van het FIT Boys-team een heerlijke reep chocola. TOP!