ST Beilen/FIT Boys MO17-1 pakt overwinning

31 maart 2018

De Garantiemakelaar Hup & Fidom-equipe van leiders Michele Veldman en Egbert Oosting speelden thuis tegen SJO Pekela 2000 MO17-1. ST Beilen/FIT Boys MO17-1 was gedurende de wedstrijd de bovenliggende partij. Het was Romy Pomper die met twee doelpunten de ruststand van 2 – 0 op het scorebord zette. ST MO17-1 was beter en met een beetje meer precisie had het de score kunnen uitbouwen. Na de rust gingen de meiden door waar ze de eerste helft mee geĆ«indigd waren en dat was prima voetballen en aanvallen. Ook nu weer diverse kansjes, maar geen doelpunten. Bij even niet opletten achterin en de bal niet rigoureus opruimen, kreeg SJO Pekela 2000 MO17-1 een kansje en die ging er in (2 – 1). Even was er bij Pekela geloof in een beter resultaat, maar toen bleek dat de wedstrijd zich daarna voornamelijk op de Pekela-helft afspeelde vloeide dit geloof snel weg. ST Beilen/FIT Boys MO17-1 bleef eenvoudig overeind en pakte de 2e overwinning van dit seizoen en is door deze 2 overwinningen en 1 gelijkspel nog ongeslagen.

Zaterdag 7 april speelt ST Beilen/FIT Boys om 12:45 uur thuis tegen Westerwolde MO17-1 dat ook 7 punten uit 3 wedstrijden heeft.