ST Beilen/FIT Boys MO17-1 verliest nipt

16 oktober 2017

De Hup & Fidom Garantiemakelaar-equipe speelde maandagavond thuis voor de competitie tegen LEO Loon MO17-1. Hoewel ST Beilen/FIT Boys MO17-1 prima meevoetbalde, was het LEO Loon die de kansen benutte. Zo was de ruststand 1 – 3, maar met een beetje meer precisie had ST Beilen/FIT Boys MO17-1 ook makkelijk nog 2 keer kunnen scoren en was een gelijke stand (3 – 3) meer terecht geweest. De tweede helft viel al snel ook nog de 1 – 4 en leek de wedstrijd gelopen. Er zat weinig lijn in het spel van de meiden, maar de 1 – 4 leek het startsein voor een sterke fase. Vanaf dat moment werd er wel gecombineerd en speelde de ploeg nadrukkelijk op de helft van LEO Loon. Het was wachten op kansen en doelpunten en die kwamen er. Tweemaal bleef Lotte Oosting uiterst cool en wist tot tweemaal toe de LEO Loon-keepster te verschalken (3 – 4). het werd billenknijpen voor de LEO Loon-meiden en ze kwamen er nog maar spaarzaam uit. Uit diverse corners en voorzetten was het ‘vrouwen en kinderen eerst’ bij LEO Loon, maar ze hielden stand. ST Beilen/FIT Boys wist helaas niet meer te scoren en toen floot scheidsrechter Johan Boer voor het einde. Met een beetje meer precisie en scherpte zowel voor- als ook achterin hadden de ST Beilen/FIT Boys-meiden deze pot niet hoeven te verliezen.

Komende zaterdag is het team vrij en de week daarop (28 oktober) spelen de meiden om 10:45 uur thuis tegen VKW MO17-1.