Cupfighter FIT Boys VR1 door in beker

15 november 2014

De Jumbo Mulder-vrouwen hebben overtuigend de volgende ronde in de beker bereikt. Na een 0 – 3 ruststand werd er uiteindelijk met 1 – 5 gewonnen van sv Marum VR1. Aangemoedigd door het meegereisde publiek speelden de vrouwen uit Beilen een goede wedstrijd. Er werd goed gecombineerd en met name in de 1e helft vielen er mooie doelpunten. De tweede helft was de spanning er duidelijk vanaf. Af en toe waren er nog wat hoogstandjes, maar verder werd de wedstrijd simpel uitgespeeld. De doelpunten werden gemaakt door Melany de Vries (3x), Elise Boelen en Astrid Snijder.

In de komende weken zal bekend worden wie de volgende tegenstander zal zijn in de jacht op een plekje in de finale. De volgende ronde wordt in februari afgewerkt, dus het vizier gaat eerst weer op de competitie.