FIT Boys VR1 komt sterk terug tegen Drenthina VR1

22 november 2014

De Jumbo Mulder-vrouwen hebben zaterdag op fantastische wijze een 3 – 3 gelijkspel uit het vuur gesleept. Op bezoek bij koploper Drenthina hadden de vrouwen het erg zwaar, maar werden zij beloond voor hun inzet.

De Emmense vrouwen hebben de beschikking over een aantal kwaliteitspelers die onderling goed op elkaar ingespeeld zijn. Hoewel ze geen uitgespeelde kansen creĆ«erden waren ze via afstandsschoten regelmatig levensgevaarlijk. Op deze manier was Drenthina dan ook op een 3 – 0 voorsprong gekomen.

De Fit Boys vrouwen waren echter niet van plan om zich naar de slachtbank te laten leiden en zetten in de tweede helft alles op alles om toch een goed resultaat te behalen. Met nog een kwartiertje te gaan werd de 3 – 1 binnen geschoten en werd er nog een tandje bijgeschakeld waarbij er letterlijk voor iedere millimeter geknokt werd. Dit leverde vervolgens ook de 3 – 2 op en in blessuretijd zelfs de 3 – 3. Dit leidde tot grote frustratie bij de tegenstander, maar tot een nog grotere blijdschap bij de bezoekers. Door dit gelijke spel is Fit Boys VR1 nog altijd ongeslagen dit seizoen.

De doelpunten werden deze middag gemaakt door Janine Roek (2x) en Elise Boelen.

Het gat met koploper Drenthina blijft dus 4 punten met nog 2 inhaalwedstrijden. Volgende week speelt de Jumbo Mulder-equipe uit tegen St CSVC/Raptim VR1.