ST Beilen/FIT Boys VR1 kan niet winnen

2 mei 2016

ST Beilen / FIT Boys VR1 is in een pover duel niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen de combinatieteams uit Coevorden en omgeving. Beide doelpunten vielen al in de eerste helft. De Coevordenaren hadden het initiatief de eerste minuten, maar het was Beilen / FIT Boys dat vroeg op voorsprong kwam. Een goede counter werd door Elise Boelen afgerond waardoor er een snelle voorsprong was. In plaats van een goed vervolg te geven aan dit doelpunt bleef het voetballende niveau vanavond ver beneden peil. NKVV/Germanicus/CSVC kreeg de ruimte om te voetballen en doordat de thuisploeg overal een stapje te laat was kwam het zelf niet aan goed opgezette aanvallen toe. Ondanks het matige spel aan Beiler kant, kwamen de bezoekers ook niet echt tot uitgespeelde kansen. Dat bleken ze ook niet nodig te hebben om te scoren: een afvallende bal werd van een meter of 20 over Martina Boer in het doel geschoten.