ST Beilen/FIT Boys VR1 trotseert regen en wind

8 februari 2016

(Verslag: Moniek Brink, kijk voor meer info op de DAMES-WEBSITE)

Ondanks de regen en storm mochten de vrouwen van trainer/coach Edwin Roijinga maandagavond de wei in. De wei van Dwingeloo welteverstaan, waar een oefenwedstrijd tegen de plaatselijke voetbalvereniging op het programma stond.

Ondanks dat de wind een grote factor was in het spel van beide teams, bleek het een nuttige wedstrijd. Er konden verschillende tactieken uitgeprobeerd worden en het was ook niet verkeerd voor de meeste vrouwen om weer wat voetbal minuten te maken. Komende zaterdag begint, in principe, de competitie immers al weer.

Ondanks de goede tegenstand van Dwingeloo kwam Beilen / Fit Boys terecht op een 0-1 voorsprong via Sanne Kiers. De meeste kansen waren ook voor de bezoekers. Het publiek dat was meegekomen (véél respect daarvoor!) kreeg voornamelijk in de tweede helft mooie aanvallen en kansen te zien. Toch maakte Dwingeloo uit een tegenaanval de gelijkmaker en doordat Beilen / Fit Boys de kansen niet afmaakte eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Ditmaal extra waardering voor gast-vlagger Sander, de scheidsrechter van Dwingeloo en onze gast-speelsters Isa en Willeke. Het was werkelijk hondenweer, maar zij stonden er maar toch. Zonder hun was er geen wedstrijd geweest. Bedankt!