ST Beilen/FIT Boys VR1 wint, MO17 verliest

12 april 2017

Op deze woensdagavond kwam de Autoservice Tiemco Maat-equipe in actie tegen nummer laatst ACV VR2. ST Beilen/FIT Boys VR1 was de betere ploeg, had veel balbezit en maakte niet alle kansen af maar scoorde wel 4 keer. ACV scoorde 1 keer en zo werd de eindstand 4 – 1. Zaterdag 15 april spelen de dames om 14:30 uur uit tegen Weiteveense Boys VR1.

De ST Beilen/FIT Boys MO17 speelde thuis tegen Pesse MO17. Een tegenstander die door de weeks anders is qua samenstelling dan in het weekend. Twee speelsters spelen normaal bij respectievelijk de vrouwen en de jongens. Maar ook MO17 had hulp van Charissa, die normaal in vrouwen 1 speelt. De eerste helft zat Pesse er bovenop en speelden de Hup & Fidom-/Jumbo Mulder-meiden ronduit slecht. Bij rust was het al 1 – 4. De tweede helft kwam ST Beilen/FIT Boys MO17 als herboren uit de kleedkamer. Ze speelden het eerste kwartier na de rust gewoon goed, al miste het team middenvelder Regina Oldenbeuving wel. Regina mag gedurende 6 weken meetrainen bij vv Heerenveen, het vrouwenbolwerk in het Noorden met het damesteam in de Vrouwen Eredivisie. MO17 en ST Beilen/FIT Boys is super trots op Regina. Heel veel succes in Friesland! Al snel achter elkaar kwamen de 2 – 4 en 3 – 4 maar toen ging de storm liggen en waren de ploegen weer aan elkaar gewaagd. Echte kansen kwamen er niet meer en Pesse hield stand en speelde de voorsprong over de eindstreep. Nipt verloren, wel een goede tweede helft gespeeld. Zaterdag 15 april zijn de meiden vrij. Zaterdag 22 april speelt MO17 om 12:30 uur uit tegen ACV MO17-1D.