ST Beilen/FIT Boys VR2 neemt afscheid van Willeke

3 december 2016

De Jumbo Mulder-dames van trainer/coach Sander van de Woud speelden thuis tegen Zevenhuizen VR1. Deze wedstrijd stond ook in het teken van het afscheid van Willeke de Boer. Zij gaat verhuizen en zal het team verlaten. Ze speelde de tweede helft nog 20 minuten mee en toen was het over en uit. Nikki begeleide haar naar de zijlijn en had een mooi en lekker cadeau voor haar. Een fles dropshot. Bedankt Willeke, ook voor al die mooie foto’s!

In de wedstrijd moest ST Beilen/FIT Boys VR2 twee keer een achterstand wegwerken. Het 2e doelpunt aan VR2-zijde kwam van de voet van MO17-speelster Lotte Oosting. Zij speelde een meer dan verdienstelijke wedstrijd bij de dames. Helaas kon het team de 3e keer dat het op achterstand kwam niet meer wegwerken. Eindstand daarom 2 – 3.