FIT Boys zaal 2 krijgt zaalvoetballes

17 oktober 2017

FIT Boys zaal 2 was niet geheel compleet, maar moest aantreden tegen zvv DOSKO 2. DOSKO 2 en 3 zitten beide in deze poule en hun 3e deed het tot vanavond beter dan het 2e. Omdat DOSKO 2 lang niet compleet was, leenden ze spelers van DOSKO 3 en dat pakte niet verkeerd uit. Zonder wissels maar met een meevoetballende keeper liet DOSKO 2 met name de eerste helft FIT Boys zaal 2 alle hoeken van de zaal zien. Ruststand 0 – 4. De meevoetballende keeper kon niet alleen goed keepen, maar was misschien wel de beste veldspeler aan DOSKO-zijde. Hij scoorde ook één van de vier.

Na de rust drong FIT Boys zaal 2 nadrukkelijk aan en kreeg het ook een aantal hele goede kansen. Maar of de paal of de uitstekend keepende DOSKO-goalie stonden steeds weer in de weg. DOSKO beperkte zich tot wat counters en bouwde de score uit tot 0 – 6. Toen mocht FIT Boys zaal 2 de eer nog redden door 10 seconden voor tijd de 1 – 6 te maken. Dat was tevens de eindstand. Er was sprake van voetballes, want DOSKO speelde het bijna perfecte positiespel en speelde zelfs bij een voorsprong met de keeper op de helft van FIT Boys. Volgende week is er een herkansing voor het team van leider Bert Doornbos. Dan speelt de ploeg wederom tegen DOKSO, maar dan het 3e (aanvang 20:50 uur, Drenthehal).