10 juni, FIT Boys Familiedag

29 mei 2023
de Webmaster

FIT Boys heeft al een 35/46 jarige traditie van seizoenafsluitingen/Familiedagen. In vroegere jaren (vanaf 1978) was er een seizoen afsluiting op De Venne, maar dat had de naam Familiedag nog niet. Het toenmalige PR-team organiseerde een wedstrijd tussen een seniorenteam en een Sterrenteam en na afloop werden de verenigingsprijzen (topscoorder, speler, journalist en keeper) uitgereikt. Daarna volgde vanaf 1989 de Familiedag, volgend seizoen voor de 35e keer. Totaal dus al 46 jaar ‘seizoen afsluiting’ historie! Een mooie traditie!

Zaterdag 10 juni dus voor de 35e keer de FIT Boys Familiedag. Het programma is voor elk wat wils en de dag start om 12:30 uur met een zeephelling, springkussen en voetgolf. Om 15:30 uur stoppen deze activiteiten en om 16:00 uur zijn er de beroemde en beruchte Bengels/F-jes tegen de moeders. Benieuwd in welke uitdossing de mama’s gaan verschijnen en of ze weer klop gaan krijgen van hun eigen zoons/dochters. Rond 17:00 uur zal het zonneterras bij de FIT Boys-kantine volstromen voor het officiële gedeelte met onder andere de uitreiking van de verenigingsprijzen.

Rond 19:30 uur is het weer tijd voor het penaltyschieten en er zal gestreden worden om mooie prijzen. En dan sluiten we het seizoen echt af en is het zomerstop.

Wees er bij! Iedereen die FIT Boys een warm hart toedraagt is van harte welkom! Tot zaterdag 10 juni 12:30 uur!