Autofirst Doornbos verrast de bengels

5 juni 2021
de Webmaster

Eindelijk is het dan weer zo ver, er worden weer wedstrijden gespeeld op Sportpark Noord West!

Al die voetballers die eindelijk na uitzichtloos trainen weer een wedstijd mogen voetballen. Helaas nog zonder publiek, maar dat mag de pret niet drukken. Overal weer spelers in tenue van de club en scheidsrechters die er weer strak bij lopen. Wat hebben we hier lang op gewacht, en wat is het fijn om dan weer over het sportpark te lopen. We hopen dat we deze maand weer meer mogen, en dat publiek toch nog welkom is dit seizoen…

Helaas nog geen wedstrijden voor de senioren. De eerste stap is gemaakt, zij mogen weer zonder de 1,5m trainen. Wedstrijden zal hem dit seizoen niet meer worden, dus de pijlen kunnen worden gericht op volgend seizoen. We gaan er maar vanuit dat we dan weer zonder beperkingen aan het seizoen kunnen beginnen.

De kantine is weer open maar nog niet zoals we dat graag zouden willen. Informatie over de openingstijden en regels vind je elders op de website. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we ons aan de regels houden, zodat de kantine ook open kan blijven. Daar kunnen we met elkaar voor zorgen. Mocht iemand binnen je team toch even de regels “vergeten”, spreek elkaar daar dan op aan.

Ook de bengels waren deze zaterdag weer van de partij. Geen wedstrijd, maar wel lekker getraind. Na de training had sponsor Jordy Doornbos van Autofirst Doornbos nog een hele leuke verrassing voor ze. Iedereen kreeg een hele mooie EK bal mee naar huis! Jordy, hartelijk dank voor deze super actie, ik denk dat er thuis veel gevoetbald gaat worden.

Hopelijk zien we elkaar snel weer op het sportpark.

Marten Oldersma