Ben jij de nieuwe Messi, Neymar, Robben of Dost?

25 februari 2015
de Webmaster

Kinderen van 4 en 5 jaar zijn officieel nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen wel bij de Bengels van Fit Boys terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen binnen deze leeftijdscategorie. De beginnende kneepjes van het voetbalspel wordt stap voor stap bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander! Maar plezier daar is waar alles mee begint! En de groep Bengels is erg enthousiast en maakt heel veel lol. De Bengels van FIT Boys zijn binnen de gemeente Midden-Drenthe al een begrip. Hier start menig voetbalcarrière die voor ex-Bengels al uitnodigingen van diverse profclubs hebben opgeleverd. Maar alles begint met plezier in dat leuke spelletje dat voetbal is.

Het trainen met De Bengels geeft direct een leuke mogelijkheid om alvast te ervaren wat voetbal is en of je het leuk vindt. De training vindt wekelijks op zaterdagochtend om 11:00 uur plaats op Sportpark Noord-West bij FIT Boys en is geheel vrijblijvend.

Wil je meer informatie, mail dan naar: bengels@fitboys.nl

Kom gerust een keer kijken/meedoen en neem je vriendje(s) of vriendinnetje(s) maar mee!!! Ben je 6 jaar en wil je ook graag kennis maken met het voetbal, kom dan ook gerust meetrainen met de Bengels!