Complimenten voor……

22 april 2017
de Webmaster

Onze keukenvrijwilligers in de FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West!

Zaterdag 22 april mochten barmannen Maurits en Gert samenwerken met keukenprinsessen Colinda van Dijk en Marlies Abbes. Het liep weer gesmeerd en de samenwerking tussen bar en keuken was uitstekend. De keukenmedewerkers zorgen op zaterdagmiddag dat de voetballende teams thee of ranja krijgen, maken patat en snacks klaar, gehaktballen en tosti’s, schenken ranja voor de aanwezige kidsĀ en zorgen dat de keuken spik en span blijft. Ze zijn dus op zaterdag een onmisbare schakel voor alle voetballers en de vele bezoekers die de gezellige FIT Boys-kantine bezoeken. Je ziet ze niet vanuit de kantine, maar ze zijn er zeker wel!

Maar, zonder andere keukenprinsessen tekort te doen, als dan deze zaterdag de keuken rond 17:30 uur sluit is het werk van Colinda en Marlies nog niet klaar. Dan begint de grote schoonmaak, een schoonmaak waar menig restaurant jaloers op zou zijn. Werkelijk alles in de keuken heeft een doekje en een sopje gehad, het fornuis is nog nooit zo schoon geweest. De keukenbladen glimmen weer als nieuw.

Daarop de complimenten voor alle keukenprinsessen in het algemeen, maar deze zaterdag zeker voor Colinda en Marlies in het bijzonder!

Het keukenprinsessenteam bestaat uit: Colinda van Dijk, Marlies Abbes, Marjan de Vecht, Ingrid Nagel, Roelanda Bazuin, Marjan vd West, Hilda Hilberts, Erica de Jonge, Jantje Moesker en Hiske Anja Molema (ik hoop dat ik niemand vergeten ben…).