De kantine mag weer open!

4 juni 2021
de Webmaster

Door de aanstaande versoepelingen van 5 juni kunnen de deuren van de kantine weer open. Goed nieuws natuurlijk! Sportkantines en terrassen mogen open tussen 06.00 en 22.00 uur.

Ook nu gelden er weer enkele (basis)regels:
– Een vaste zitplaats aan een tafel – waaraan maximaal 4 personen mogen zitten – is verplicht. Zitplaatsen aan de bar zijn niet toegestaan. Zelfbediening is niet toegestaan.
– In de kantine zijn maximaal 30 personen en op het terras zijn maximaal 40 personen toegestaan. Reserveren bij de deur is verplicht, en ook registratie en een gezondheidscheck bij de ingang zijn verplicht.
– In de kantine en hal is een verplichte looproute; deze is duidelijk aangegeven. Wanneer je je verplaatst in de kantine of in de rest van het gebouw, is het dragen van een mondkapje verplicht. En uiteraard is de 1,5 meter regel nog steeds van toepassing.

De kantine is aanstaande zaterdag 5 juni van 08:30 tot 12:30 uur geopend, tijdens de jeugdwedstrijden.
12 juni is de kantine geopend van 8: 30 tot 11:30 (tijdens de jeugdwedstrijden) en in de middag van 14:00-18:00 omdat er getraind wordt.
19 juni is de kantine geopend van 8.30 tot 12.30 uur tijdens de jeugdwedstrijden.
Voor 26 juni is het wedstrijdschema nog niet bekend. Er is dus nog geen openingstijd bekend.

Hoewel de kantine geopend is, blijft het niet toegestaan om als publiek bij de jeugdwedstrijden te kijken.

Vanaf volgende week 9 juni is de kantine ook weer open op woensdag. De horecaregels geven aan dat iedereen om 22:00 huiswaarts zal gaan. Op maandag blijft de kantine gesloten.
Bij goed weer maken we alleen gebruik van het terras.

De regels zijn helder en laten we met elkaar zorgen dat de kantine (en ook de kleedkamers) gedurende de maand juni en tijdens de voorbereiding in augustus gewoon open kan blijven en niet opnieuw gesloten moet worden omdat we ons niet houden aan de regels! Daar kunnen wij samen voor zorgen door elkaar ook aan te spreken als iemand toch even één van de regels vergeet. Als binnen alle teams iedereen elkaar hier onderling op aanspreekt, moet het goedkomen

De besturen van cvv Fit Boys en vv Beilen en Stichting Sportpark Noord West hopen van harte dat we een mooie sportieve junimaand mogen hebben. We zullen per week de balans op maken of er aanpassingen nodig zijn. We gaan ervanuit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt.

Bovenstaande is van toepassing in de weken dat er om de Regio-cup wordt gespeeld.

Het bestuur