De nieuwe toppers van FIT Boys

24 augustus 2021
de Webmaster

De inkt van het stuk over ‘De Nieuwe toppers van FIT Boys’ van 9 augustus is nog maar net droog, waarin we 7 nieuwe leden welkom heten, of een nieuwe hoos aan nieuwe leden dient zich aan. Onze ledenadministrateur Kitty Zomer heeft het er maar druk mee. Weer 13 (!!) nieuwe leden, waarvan 6 seniorenleden en 7 jeugdleden. Sommige zijn al lid van onze vereniging, maar gaan er nog een discipline bij doen. En sommige waren al eens lid, maar het bleef kriebelen en dan wordt je toch maar weer opnieuw lid van FIT Boys.

Waar de statistieken FIT Boys in de steek leken te laten en het ledental bij name de jeugd leek terug te lopen, loopt deze nu toch weer op. Zal de nieuwbouw in Beilen zorgen voor veel import met jonge kinderen? Hoe dan ook, een fijne constatering. Bij de jeugd zitten we nu op ruim 150 leden en bij de senioren zelfs op 220 (!!!) leden. Nog niet op het niveau van 2011/2012, maar de stijgende lijn zit er weer in. Een fusie uit noodzaak lijkt nog ver weg, dan wordt het een fusie uit luxe en vóór het (jeugd)voetbal in Beilen!

Bij de senioren mogen we welkom heten: Edwin Smorenburg, William Cramer, Isa Mensing (VR 7×7), Lars de Boer (zaal), Colin Jonker en Niels Janssens. Bij de jeugd zijn nieuw: Jordy Meijer (JO10), Niels Muggen (JO10), Arnoud Heine (JO10), Sten Gils (JO9), Sander Strijker (JO9), Siem Flokstra (JO7) en Kasper Flokstra (JO7).

Edwin, William, Isa, Lars, Colin, Niels, Jordy, Niels, Arnoud, Sten, Sander, Siem en Kasper  van harte welkom en heel veel plezier en succes bij onze mooie vereniging!