UPDATE Een hart onder de riem: Betsie Seubring

3 juni 2020
de Webmaster

In goede en in slechte tijden, in voor en tegenspoed ben je lid van FIT Boys en steunen wij elkaar als iemand dat nodig heeft. En op dit moment is er één FIT Boys-lid die zeker een hart onder de riem nodig heeft.

3 juni: Betsie Seubring
Betsie is vanmiddag naar een revalidatie-verzorgingstehuis gegaan om daar verder aan te sterken. Ze krijgt 2 keer per dag fysio om de kracht weer terug te krijgen. Bezoekregeling is nog minimaal maar hopelijk wordt die snel verbeterd. Ze ligt alleen op de kamer. Hopelijk wendt ze snel en krijgt ze voldoende zorg en aandacht. Adres:
De Boshof
Kamer A 217
Beilerstraat 38
9401 PM ASSEN

28 mei: Betsie Seubring
Tweede Paasdag kwam Betsie in het ziekenhuis terecht met een zware bloedvergiftiging. Daar lag ze op de IC en werd 2 weken in slaap gehouden (coma). Ook kreeg ze nog last van nierfalen. Alles bij elkaar heeft Betsie 6 weken op de IC gelegen en in die periode heeft Betsie het heel zwaar gehad en haar familie ook. Ze lag aan de beademing en kreeg ook slaapmedicatie en toen ze uit de kunstmatige slaap kwam was ze heel erg verzwakt en kon nog niet praten en bewegen. Na deze 6 weken IC ligt Betsie sinds dinsdag 26 mei weer op de afdeling en krabbelt beetje bij beetje langzaam op. Ze kan weer een beetje praten, maar zelf eten of drinken lukt nog niet. Albert vertelde dat Betsie nog een lange weg heeft te gaan, eerst in het ziekenhuis en vervolgens zal ze moeten revalideren.

Vanaf deze plaats wenst FIT Boys Betsie, Albert en de kinderen en familie heel veel sterkte en kracht toe. We denken aan jou/jullie.

Wil je Betsie een hart onder de riem steken stuur dan een kaartje naar:
Betsie Seubring
Plattenkamp 64
9412 BA BEILEN