FIT Boys-jeugd beleeft hele leuke Bingo

20 februari 2020
de Webmaster

(Foto’s: Ria de Vries)

Donderdagmiddag is het buiten koud, kondigt storm Ellen zich aan en regent het af en toe. Binnen in de FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West is het gezellig en lekker warm. Maar liefst 47 jeugdspelers van FIT Boys en diverse ouders zijn naar de FIT Boys Jeugd Bingo gekomen. Een inmiddels terugkerende activiteit op de overvolle FIT Boys Activiteitenkalender. De FIT Boys Activiteitencommissie  verdient een grote pluim, omdat zij elk seizoen weer zorgen voor vele leuke activiteiten voor jong en oud. Daarom is FIT Boys zo veel meer dan voetbal.

Dan de middag zelf. Gespannen en geconcentreerde koppies. Eén voor één komen de nummers voorbij en de diverse bingo’s vallen als rijpe appels. En er zijn hele mooie prijzen te winnen, dus iedereen doet supergoed zijn best. In de finaleronde wordt er gespeeld om de mooiste prijzen, onder andere ballen en FIT Boys sjaals. Iedereen vermaakt zich opperbest en na de laatste Bingo-ronde gaan we nog niet naar huis! Er is voor alle deelnemers een overheerlijk patatje met een kroket of frikandel. Uiteindelijk gaan alle kinderen heel tevreden en met een prijs(je) naar huis.

Dag één van FIT Boys Super-February is voorbij. Nog twee dagen te gaan. Morgenavond 21 februari om 19:30 uur is het de beurt aan de klaverjassers tijdens de Vrienden van FIT Boys Klaverjascompetitie. En Zaterdagavond 22 februari om 20:00 uur is het de beurt aan de darters tijdens het Supportersvereniging FIT Boys Darttoernooi.