FIT Boys Jubilarissen: Wim & Martin 60 jaar!

20 maart 2021
de Webmaster

In deze coronatijd waarin we elkaar (te) weinig zien, moeten bepaalde festiviteiten niet onopgemerkt voorbij gaan. Twee prominente FIT Boys-leden werden deze maand 60 jaar. Barman Wim Visser en opperherder/-leider Martin Datema vierden hun 60ste verjaardag en werden niet vergeten door de FIT Boys-familie en zo werd het toch nog een memorabele dag.

Voor Wim Visser starten Peter Doornbos en Ria de Vries een inzamelactie onder de teams die elke woensdag, in de goede tijd, bij Wim in de kantine zaten. Zo kon zijn oude stalen ros vervangen worden door een mooie nieuwe en kreeg hij nog een aantal cadeaus aangeboden, waaronder een mooie, goedgevulde (o.a. Playboy) mand en FIT Boys-kleding. Hoewel Wim er niet van houdt om in de aandacht te staan, was hij toch maar wat blij met deze mooie cadeaus.

Martin Datema zou anders een grootse verjaardag gevierd hebben, maar de corona-maatregelen gooiden roet in het eten. Alleen wat familie zou langskomen. Daar stak vriendin Gina een stokje voor en zij riep veel FIT Boys-leden op een kaartje te sturen naar Martin. En daar werd massaal gehoor aangegeven. De kids zorgden voor een grote opblaasopa in de tuin en kwamen toch even op bezoek. Zo werd het toch nog een onvergetelijke dag in deze bizarre tijd.

Wim & Martin, van harte gefeliciteerd en nog vele jaren in goede gezondheid en in ons (FIT Boys-)midden!