FIT Boys luidt nieuwe jaar in

2 januari 2016
de Webmaster

Zaterdag 2 januari stroomde rond 14:15 uur de FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West aardig vol met deelnemers aan het piekschieten. De activiteitencommissie had geprobeerd een droog stuk te vinden op het trainingsveld om piek te schieten, maar dat was niet gelukt. Op het drassige veld verzamelden zo’n 10 teams en werd er fanatiek gestreden om de eer, met af en toe en glijpartij. Na enkele rondes piekschieten kon iedereen de warme en droge kantine opzoeken, waar broodjes knakworst en de overheerlijke door Martin Datema en Johan Boer gemaakte snert klaar stond. Toen begon de FIT Boys Nieuwjaarsquiz, met allerlei leuke beeldvragen over de club. Ook hier werd er weer gestreden om de eer en de eerste plaats. Na het bekend maken van de eindstand stroomde de kantine nog verder vol op weg naar de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Ed Sikkema.

20160102_150534

Rond 17:00 uur nam Ed het woord en nam het sportieve jaar 2015 nog eens door, maar stond ook stil bij de verdrietige momenten die ons als voetbalfamilie zijn overkomen. Toen kwam hij toe aan enkele plichtplegingen. Tweede elftaltrainer Henk Everts tekende zijn nieuwe contract wat hem voor nog weer een jaar verbindt aan de club. Daarna werden de jubilarissen van de club in het zonnetje gezet. Erelid Fokko Polman had de oorkondes eigenhandig weer prachtig gemaakt, waarvoor Ed Sikkema hem dankte. 25 jaar lid zijn Erik Bos, Jan van Dijk, Maurits vd Hoest, Harold Kamps en Henk Oving en 30 jaar lid Klaas Sanders. Al 35 jaar lid zijn Ronald Nijwening en Bert Oosterhof en 40 jaar lid André Middelbos en Ab Bening. 55 jaar lid zijn Jan Schepel en Altjo Pot (zoon Alfons nam de oorkonde in ontvangst) en al 60 jaar lid is Jan Weurding. Niet alle jubilarissen waren aanwezig, maar zijn krijgen de oorkonde allemaal uitgereikt.

Daarna begon de nieuwjaarsreceptie en genoot iedereen van een hapje en een drankje en werd zo het nieuwe sportieve jaar 2016 ingeluid.