FIT Boys seizoen afsluiting onder tropische omstandigheden

18 mei 2024
de Webmaster

Hoewel sommige teams nog de laatste competitiewedstrijden moeten spelen, vond toch de jaarlijks terugkerende seizoen afsluiting plaats op het zonovergoten terras bij de FIT Boys-kantine. Maar er waren ook nog wat plichtplegingen.

Allereerst werd trouwe FIT Boys 1-fan Ina door het team in het zonnetje gezet. Zij kreeg een ingelijste teamfoto, een appeltaart en de kaartje met alle namen van spelers er op. Bedankt Ina voor je support!

De middag startte met het tekenen van het sponsorcontract door HQ Online, één van de twee hoofdsponsors (naast Auto Beilen/Autohopper) van FIT Boys 1. Eigenaren Rick Bentum en Pascal Elzenaar kregen uit handen van hoofdtrainer Tim Seubring een mooi boeket en van 1e elftalleider Maurits Beuling een teamfoto voor op hun kantoor in Assen.

Daarna kon het feest beginnen. Tristan Haurissa en zijn vrouw en kids zorgden voor de inwendige mens en maakten overheerlijke broodjes hamburger en beenham klaar die gretige aftrek vonden. Bedankt familie Haurissa! En er was nog een verloting met mooie prijzen beschikbaar gesteld door vele sponsors.

En ‘het dak’ ging er echt af toen zanger Arjan Venemann aan zijn optreden begon. Al snel werd hij in een FIT Boys-polo gehesen en ging zelf ook op de banken samen met de FIT Boys-familie. Het feestje ging tot in de late uurtjes door.

Speciaal woord van dank gaat uit naar alle barmannen en vrouwen die de hele middag en avond zorgden dat de glazen en kannen gevuld bleven. Bedankt! Ook voor jullie petje op!

Wat rest is nog de laatste competitiewedstrijden bij jeugd en senioren, toernooien en afsluitend de FIT Boys Familiedag op zaterdag 8 juni. LEES HIER meer over deze familiedag.