FIT Boys zaal 3 verliest, JO11-2 wint

15 november 2017

(Foto’s: Johan Boer)

FIT Boys zaal 3 speelde thuis in de Drenthehal tegen Beilen 2. Helaas zonder scheids, maar de teams maakten er een spannende en sportieve wedstrijd van. Via 1 – 1 en 1 – 3 werd het voor rust 2 – 4. Beilen was effectiever en via 3 – 4 liep de tegenstander uit naar 3 – 6. FIT Boys wilde wel maar kon niet echt doordrukken. Beilen had het slotakkoord en daarom was 3 – 7 de eindstand.

FIT Boys JO11-2 wint de inhaalwedstrijd van HHCombi JO11-1

(Verslag: Ronald Lutgers)

Na een superspannende wedstrijd heeft FIT Boys JO11-2 met 3-2 gewonnen van HHCombi JO11-1. Ze mochten spelen op het hoofdveld. Na een gelijkopgaande wedstrijd werd na een achterstand met een 1-1 stand de rust gehaald. Fit Boys speelde met veel energie en probeerde het spel van HHCombi snel te ontregelen. Vlak voor rust ontsnapte Fit Boys door een schot op de kruising en de rebound tegen de paal.

In de tweede werd wederom veel strijd geleverd. Beide ploegen scoren, 2-2. Toch creƫert Fit Boys iets betere kansen. Niels pakt nog een paar mooie ballen, de verdediging houdt stand, waarna Tobias de 3-2 scoort. Bijna scoort Rien nog, maar hij schiet rakelings over. De scheidsrechter fluit af. De jongens hebben gewonnen na een geweldige wedstrijd te hebben gevoetbald. Op naar de volgende wedstrijd.