Jan Schepel (70 jaar) voetbalt al ruim 57 jaar!

26 november 2018
de Webmaster

Jan Schepel wordt morgen, 26 november, 70 jaar en voetbalt nog steeds. En dat al ruim 57 jaar en hij heeft alle seniorenteams doorlopen, van het 1e tot en met het 5e en nu de 7×7 45+. Zaterdag 24 november was er een verrassingsfeestje voor Jan en kwamen alle familieleden, vrienden en teamgenoten bij hem op de borrel. De familie had alles tot in de puntjes perfect geregeld. Er was een foodtruck die op de oprit stond en voldoende eten en drinken. Het was voor Jan een volledige verrassing, hij wist echt van niks. Het werd een hele gezellige avond en zijn voetbalteam FIT Boys 45+2 bood hem een prachtig cadeau aan. Een grote schoenlepel-kapstok. Carl Drenth sprak lovende woorden en Wim Stevens had een prachtig gedicht met schoenmaker-spreekwoorden daarin verwerkt.

Morgen is zijn verjaardag en Jan is ondanks zijn leeftijd nog topfit. Hij speelt 1 maal per week nog een uurtje in de zaal, probeert elke woensdag te trainen en speelt dan één keer in de drie weken op vrijdagavond 7×7 met zijn team de FIT Boys 45+1. Op donderdagochtend is Jan te vinden op het sportpark want hij maakt deel uit van de zeer gewaardeerde Donderdagochtendploeg. De ploeg die heel wat klussen klaart op ons mooie sportpark, dat mede dankzij hen ook mooi blijft. En hij liep dit jaar ook gewoon even de vierdaagse van Nijmegen, vier keer 30 kilometer (120 km!). Respect!

Jan, FIT Boys is trots op jou als actieve speler en vrijwilliger en we hebben er zeer veel respect voor dat jij op jouw leeftijd nog steeds niet stuk te krijgen bent wanneer je je geliefde voetbalspelletje speelt. Je teamgenoten zeggen ook vaak: “Ik hoop dat ik ook nog steeds actief voetbal als ik zo oud ben als Jan.” Ik denk dat menig speler dat niet gaat redden.

Jan, van harte gefeliciteerd en nog vele jaren in goede gezondheid en sportiviteit. En we hopen dat je nog lang als speler en vrijwilliger aan FIT Boys verbonden zult blijven.