Otto Halmingh en Tim Seubring verlengen contract bij FIT Boys

19 januari 2022
de Webmaster

Medio november/december is het altijd tijd om de contracten van de trainers van FIT Boys 1 en 2 te verlengen. Dan komt de trainerscarrousel namelijk al weer op volle toeren in amateurvoetballand. Alle betrokkenen (staf, spelers en de trainers) werd de mond gegund, maar al snel werd duidelijk dat alle partijen met elkaar door willen zowel bij het 1e als ook bij het 2e.

Otto Halmingh ziet nog voldoende uitdaging in de jonge en ambitieuze 1e selectie en wil kijken waar deze groep over een bepaalde periode staat. Ook de groep sprak vertrouwen uit in de trainer en zo kon Otto maandag 17 januari zijn nieuwe éénjarige contract tekenen samen met voorzitter Johan Boer. Otto wil nadrukkelijk ook de jeugd de kans geven en dat is wat FIT Boys in deze fase ook echt nodig heeft. Met name de 1e selectie zit in een overgangsfase nu diverse oudere spelers al zijn gestopt of lager zijn gaan voetballen en talentvolle jeugd uit de prima jeugdopleiding van FIT Boys al is doorgestroomd en gaat doorstromen (gemiddelde leeftijd in het 1e is 22,3 jaar). Diverse JO19-spelers hebben al aan het grote werk geroken en hebben hun 1e minuten in het eerste al gemaakt, want Otto geeft deze talenten ook een echte kans. Het is aan Otto om van de mix van ervaring en deze jonge talenten een goed team te maken dat op termijn weer een bepalende speler in de 3e klasse kan worden.

Ook tussen Tim Seubring en de 2e selectie is een goede klik. De groep is mooie mix van ervaring en jong talent en Tim weet in de groep de juiste voetbalsnaar te raken. Ook hij tekende 17 januari onder toeziend oog van Johan Boer zijn nieuwe éénjarige contract. Voor Tim Seubring geldt een zelfde soort uitdaging, want ook de 2e selectie zal door het doorstromen van jeugd gaan verjongen. Tim kent de vereniging heel goed, is zelf speler van het 1e geweest en heeft ook de jeugd getraind. Veel spelers in het 2e kent hij dus goed.

Met Otto en Tim heeft FIT Boys twee ambitieuze trainers weer opnieuw aan zich weten te binden. Het bestuur, de TC en de vereniging wensen Otto en Tim heel veel plezier en succes.