4-19 sep: Rabobank Clubkas Campagne 2018-2019

5 augustus 2018
de Webmaster

Stem op je club om samen doelen te bereiken!
Rabobank is de hoofdsponsor van de FIT Boys-jeugd, en daar zijn wij bij FIT Boys heel blij mee! Als lokale bank zijn ze betrokken bij hun omgeving en versterken ze de lokale samenleving in sociaaleconomisch en maatschappelijk opzicht. Eigenlijk doen Rabobank en FIT Boys precies hetzelfde en dus is de samenwerking vanzelfsprekend. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om de lokale betrokkenheid van de Rabobank bij hun omgeving te tonen. Daarom organiseren zij de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Van 4 t/m 19 september 2018 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op FIT Boys. Elke stem is geld waard! Hoe meer stemmen er op FIT Boys uitgebracht worden, des te meer geld wij ontvangen. Na het uitbrengen van de stemmen wordt het beschikbare bedrag naar rato verdeeld.

Oproep aan alle leden
Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage uiteraard goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan cvv FIT Boys tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op de RABOBANK Website. Stemmen kan van 4 tot en met 19 september!

Bedankt voor jouw steun!

Let op! Stemmen is exclusief voorbehouden aan Rabobank leden. Klanten die vóór 1 augustus a.s. lid zijn kunnen meestemmen in de Rabobank Clubkas Campagne van 2017. Lid worden kan via www.rabobank.nl/assen-nd tabblad ‘lid worden’ of bel met onze collega’s op telefoon 0592-323911.
https://www.mijnbankenik.nl/assen-nd/clubkascampagne?