ST Beilen/FIT Boys VR1 door naar halve finale

28 december 2023
de Webmaster

Het zaalteam van de damesafdeling van FIT Boys en Beilen, het samenwerkingsverband met de buurman, nam deze donderdag deel aan de Indoor Ladies Cup 2023. Een groot dames zaaltoernooi dat gespeeld wordt in 8 zalen. En de dames uit Beilen speelden in poule D in Het Activum in Hoogeveen.

Tegen vv Sweel VR1 won ST Beilen/FIT Boys VR1 met 0 – 1 door een doelpunt van Deborah Jager. Tegen Hollandscheveld VR1 werd met 2 – 1 verloren (doelpunt Deborah Jager). De derde wedstrijd speelden de dames tegen vv Noordscheschut VR1 en wonnen door doelpunten van Tess Nijwening en Rachel van Ittersum met 2 – 0. Tegen De Weide VR1 werd er met 3 – 0 verloren en ook de laatste wedstrijd tegen Ter Apel VR1 werd verloren met 3 – 1 (doelpunt Tess Nijwening). Er bleken uiteindelijk 3 ploegen gedeeld 3e te staan met 6 punten, maar ST Beilen/FIT Boys had het beste doelsaldo en gaat door naar de halve finale van dit toernooi.

De halve finale wordt gespeeld op donderdag 4 januari in Angelslo. De tegenstanders zijn ST Westerwolde/Veelerveen VR1, VKW VR1, vv Bruchterveld’68 VR1, NWVV/Titan VR1 en VVAK VR1.