ST Beilen/FIT Boys MC1 pakt koppositie niet

10 maart 2016
de Webmaster

Wat vooraf een te nemen horde leek, bleek achteraf een sterke tegenstander. Pesse MC1 was deze koude donderdagavond gewoon net even beter. Met name de nummer 12/midmid was erg handig aan de bal en scoorde 2 maal. Deze jonge dame speelt normaal met de jongens in Pesse C1. Na een 0 – 1 voorsprong (doelpunt Lotte) kwam Pesse vrij vlot op 1 – 1 door een vrije bal van 20 meter in de bovenhoek van de nummer 12. Daarna was Pesse de betere ploeg en kwamen de linies van ST Beilen/FIT Boys MC1 te ver uit elkaar te spelen.

Na de rust zette Harry het iets om en schakelde over op 4-4-2. Met 2 meiden centraal kwam Regina meer aan voetballen toe en Anne speelde in de dekking. Maar de nummer 12 maakte na een goede actie links van het doel ook de 2 – 1. ST Beilen/FIT Boys MC1 zette aan en ging vol op de aanval spelen. Er kwamen ook wel kleine kansjes, maar echt gevaarlijk werd de ploeg niet. Toen Pesse MC1 ook nog de 3 – 1 maakte, was het geloof in een beter resultaat weg. Dit werd ook de eindstand. Jammer, de 1e plaats lag binnen handbereik. Nu staat de ploeg 3e, maar zijn er nog alle kansen om weer te stijgen.

Zaterdag speelt MC1 niet. De wedstrijd uit tegen ACV MC1 gaat niet door wegens te weinig spelers.19 maart speelt het team thuis tegen SVO BDE MC2.