Supergezellige FIT Boys Pubquiz

20 december 2017
de Webmaster

(Foto’s: Maurits Beuling)

Woensdagavond stroomde vanaf 19:00 uur de FIT Boys-kantine goed vol en rond 20:15 hadden zich zo’n 15 teams gevormd van tussen de 6 en 10 personen. Spreekstalmeester Rick Molema opende de avond en legde kort de spelregels uit. En toen kon het Pubquizgeweld losbarsten. De teams werden in 5 ronden flink aan de tand gevoeld over onder andere 2017 en Sport. De meeste teams werden gevormd op basis van (gedeeltelijke) elftallen en zo waren de veldteams heren (1 t/m 4), de veldteams dames (VR1 en VR2), de JO19, de 7×7 35+ en 45+ en de keukenprinsessen vertegenwoordigd.

Een groot compliment verdient de organisatie van deze avond. Rick Molema, Berjon Groenink en Wim Visser draaiden de pubquiz in elkaar. Achter de bar werd Erwin Zomer geassisteerd door Wim en in de keuken was Marjan van der West druk met de warme hapjes. Los van een drankje, was er ook aan een hapje gedacht. Nootjes, kaas en worst en bitterballen kwamen gedurende de avond voorbij. BEDANKT vrijwilligers die deze avond mede-mogelijk hebben gemaakt.

Toen de kruitdampen op waren getrokken en de laatste ronde (reclametunes, waarbij de geluidsinstallatie de organisatie in de steek liet) ongeldig was verklaard, kon de jury de punten gaan optellen. En net zo als vorig jaar waren de mannen van FIT Boys 7×7 35+1 de winnaar. Zij gingen met de 8 toegangskaarten voor FC Groningen aan de haal. Gefeliciteerd!

Na de Pubquiz was er nog genoeg tijd om een drankje te doen, werd er nog gekeken naar de penalty’s bij Twente – Ajax (jammer Ajax) en was het nog tot in de late uurtjes gezellig. Wederom een topavond en top-pubquiz, zeker voor herhaling vatbaar.

Volgende activiteiten zijn de Klaverjasavond om de Seubring Bloembollen Bokaal vrijdagavond 22 december om 19:30 uur. En de Voorronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi op zaterdag 23 december om 18:00 uur in de Drenthehal met deelnamen van FIT Boys, Beilen, Hoogeveen (za), Ruinen en Dwingeloo.