Terugblik op…… 1 juni

1 juni 2020
de Webmaster

In deze voetballoze periode, waarin we zelf aan onze conditie en skills moeten werken, kan de verveling soms toeslaan. Daarom blikken we vanaf 29 maart elke dag terug op dezelfde datum van 2015 t/m 2019. Niet elke dag zal er nieuws zijn, maar van heel veel data zal er soms mooi en memorabel nieuws zijn. Veel lees- en kijkplezier. Dit is overigens de laatste Terugblik op…… Inmiddels zijn alle teams weer fanatiek aan het trainen en dat al in de maand juni ook doorgaan. Er is dus minder behoefte aan wat leesvoer zoals de afgelopen twee maanden die behoefte er wel was.

Vandaag deel 65 van ‘Terugblik op…….’: 1 juni

ST Beilen/FIT Boys VR1 pakt de beker!
1 juni 2019: Zaterdag 1 juni 2019 gaat de ST Beilen/FIT Boys-geschiedenis boeken in als memorabel. Een dag van teleurstelling en grote vreugde. De Autoservice Tiemco Maat-equipe van scheidend trainer/coach Stoffer-Remmelt Kats had nog kleine hoop op het kampioenschap, maar dat vervloog toen duidelijk werd dat concurrent Klazienaveen VR1 geen punten morste. Dan moest het ’s avonds maar gebeuren in Zuidwolde.

Afscheid nemen doet pijn….
1 juni 2016: Woensdagavond 1 juni was het thema op Sportpark Noord-West afscheid nemen. FIT Boys 4 speelde thuis tegen Gorecht 5 en ST Beilen/FIT Boys VR2 speelde thuis tegen Annen VR1. Voor beide teams de laatste wedstrijd van dit seizoen en voor sommige spelers ook hun laatste optreden in hun elftal. En dat leverde een lach en een traan op. Als je dan beseft dat het gebeurd is, dan…..