Toegangscontrole Dutch TT 2020

9 februari 2020
de Webmaster

DOWNLOAD HIER het opgaveformulier

HHCombi en c.v.v. Fit Boys zijn evenals voorgaande jaren door het TT bestuur benaderd om tijdens de Dutch TT 2020 de toegangscontrole op het middenterrein (de paddock) te verzorgen. Dit jaar is de Dutch TT op donderdag 25, vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020.

De sfeer op de paddock is erg leuk en door mee te helpen aan de toegangscontrole steun je de vereniging!

Onze vereniging ontvangt een aanzienlijke vergoeding voor deze werkzaamheden, waardoor we de contributie laag kunnen houden. Het is belangrijk dat zich ook dit jaar voldoende vrijwilligers aanmelden. De minimumleeftijd is 18 jaar.

De werkzaamheden bestaan uit het controleren of bezoekers toegang hebben tot bepaalde ruimten en terreinen aan de hand van pasjes die deze bezoekers bij zich dragen. Hiervoor worden scanners gebruikt. Het werk is in principe ingedeeld in blokken van 4 uren en je werkt minimaal met twee personen op een post. Je kunt je ook voor meerdere blokken achtereen opgeven, dat heeft zelfs de voorkeur. De meeste inzet is nodig op vrijdag, zaterdag en zondag.

Je wordt goed verzorgd:

  • prima catering: voldoende eten en drinken de gehele dag
  • duidelijke instructie vooraf
  • een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering
  • een shirt en jack waarmee je duidelijk herkenbaar bent
  • een gratis toegangsbewijs voor de Superbike Race op zondag 19 april 2020. Als je twee volledige dagen meewerkt, ontvang je een extra gratis toegangsbewijs voor de Superbike Race.

Om op tijd de planning rond te krijgen en de kaarten voor de Superbike Race te reserveren, is het nodig dat je je uiterlijk 21 maart a.s. aanmeldt. Dus geef je snel op, door het OPGAVEFORMULIER in te leveren bij Albert Seubring of Sander Stegehuis.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Albert Seubring 06-53604408 of Sander Stegehuis 06-13024770 (sstegehuis@hotmail.com)

De c.v.v. Fit Boys TT Commissie

Albert Seubring
Marten Oldersma
Jan Jaap Drogt
Sander Stegehuis