Vacature Coördinator TT commissie

10 december 2018
de Webmaster

Al vele jaren zijn Wout Flokstra en Pieter Knol de coördinatoren voor de TT en vormen daarmee de TT commissie. Zij hebben besloten om dat in 2019 voor de laatste keer te doen. Dat betekent dat we 2 nieuwe mensen zoeken om hun op te volgen. Om de kneepjes van het vak van hun te kunnen leren zou het handig zijn om deze laatste keer met hen mee te lopen. Vandaar dat de zoektocht naar nieuwe mensen nu begint. De TT wordt altijd eind juni gehouden. In de week voor en de dag van de races voeren vrijwilligers de toegangscontrole uit, omdat niet iedereen op het middenterrein (de paddock) mag komen. Hiervoor worden scanners gebruikt.

Fit Boys doet dit samen met HHCombi. Samen worden er zo’n 1.500 uur gedraaid waarvan de vrijwilligers van Fit Boys (man en vrouw) zo’n 500 uur invullen. Dit doen ze in blokken van minimaal 4 en maximaal 12 uur. Wij zoeken:

2 nieuwe coördinatoren TT (m/v)

Deze coördinatoren hebben de volgende taken:
1. Werven van vrijwilligers
2. Inplannen van de vrijwilligers in de blokken
3. Rondbrengen van de gratis toegangskaarten Superbike Race voor de vrijwilligers
4. Rondbrengen van de parkeerkaarten voor de dag dat iemand is ingepland.
5. Overleg met de andere coördinatoren (3 HHCombi, 2 Fit Boys)

Als je belangstelling hebt om dit te gaan doen dan kun je je melden bij Marcel van der west (06-4980 9760).

Je kunt natuurlijk ook de huidige coördinatoren Pieter Knol (06-8333 4538) en Wout Flokstra (06-4810 6286) vragen om informatie om een beeld te krijgen wat deze taak inhoudt.