VACATURE: Voorzitter C.V.V. Fitboys

2 juli 2021
de Webmaster

Het bestuur van c.v.v. Fit Boys is per 1 november op zoek naar een nieuwe voorzitter. Huidige voorzitter Johan Boer heeft kenbaar gemaakt zich wel herkiesbaar te stellen.

We zijn op zoek naar een bij de club betrokken bestuurder. Hij of zij zal samen met de overige bestuursleden, vrijwilligers en leden vorm geven aan het wel en wee van onze mooie voetbalvereniging. Zo blijft Fit Boys werken aan een gezonde, sportieve en financieel goede toekomst.

Ben je enthousiast en flexibel, kun je delegeren en ben je niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid? Dan ben je voor ons de kandidaat waarop we verder willen bouwen.

Wat vragen we van jou:

– Je bent een verbinder
– Je hebt bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden
– Je hebt inlevingsvermogen (naar sporters, vrijwilligers, coaches, trainers e.d.)
– Je hebt/houdt zicht op het reilen en zeilen van de hele vereniging.

Wat zijn je taken:

– Je bent voorzitter van de bestuurs- en ledenvergaderingen
– Je zorgt voor een vruchtbare samenwerking binnen de vereniging
– Je bent op de hoogte van de lopende zaken
– Je vertegenwoordigt de vereniging actief, zowel intern als extern
– Je onderhoudt contacten met de gemeente en andere samenwerkingspartners
– Je houdt je samen met de andere bestuursleden bezig met het beleid binnen de vereniging.
– Je hebt binnen de organisatie de verantwoordelijkheid voor de Wedstrijdzaken, Donderdagmorgenploeg, de PR Commissie en vertegenwoordiging in Stichting Sportpark Noord West.

Wat maakt het werk de moeite waard?

Je maakt deel uit van een enthousiast team vrijwilligers (ook de bestuursleden) die allen uit betrokkenheid tijd en moeite in c.v.v. Fit Boys willen steken. Voetbal is een teamsport waarin ieder ook zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. Voor wat betreft bestuurs- of vrijwilligerstaken is dat bij ons niet anders.

Wat kost het je aan vrije tijd?

Tijdens het seizoen zullen er regelmatig vergaderingen en andere bijeenkomsten plaatsvinden. Het zal ongeveer 3 – 8 uur per week in beslag nemen.

Enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem contact op met Hilda Hilberts : secretaris@fitboys.nl of Johan Boer: voorzitter@fitboys.nl