Van de stichting

29 januari 2022
de Webmaster

Beste mensen,  

Vanaf deze week gaan de sportvelden gelukkig weer bespeeld worden…heerlijk om weer lekker gewoon langs de voetbalvelden te staan of erop te spelen.
Maar voordat er op een veld gespeeld gaat worden moeten er veel zaken worden gerealiseerd: zoals maaien, beregenen, belijning en noem maar op.
Deze taken deed en doet de firma Stark nog steeds en blijft dit ook uitvoeren. Stark heeft wel aangegeven dat vanaf maart 2022 er geen mensen beschikbaar meer zijn, welke de belijning kan uitvoeren, en stoppen met deze werkzaamheden vanaf maart.


Er zijn een aantal opties, namelijk:
1e. Door een achttal vrijwilligers die op vrijdag middag met 2 man de lijnen erop zetten,  zodat je iedere 4 weken één keer de lijnen erop kunt zetten. Dit gebeurt bij de meeste amateur verenigingen.
2e. Een volautomatische belijning machine aan te schaffen, kosten 35.000 euro, waar ook iedere vrijdag iemand bij aanwezig moet zijn om deze machine in te stellen, te verplaatsen en voorzien van kalk.
3e. Een bedrijf of ZZP’er die deze taak behartigt (behoorlijk jaarlijkse financiële gevolgen voor de leden).


De stichting stelt voor om voor de “eerste” optie te gaan. Wij willen graag weten of hier belangstelling voor is. Of ken je iemand in je naaste omgeving die op vrijdagmiddag deze taak kan uitvoeren? Je bent altijd met zijn tweeën en er komen twee nieuwe kalkmachines.

Voor meer informatie of wil je je belangstelling kenbaar maken, stuur een mailtje naar secretaris@fitboys.nl.

Stichting Sportpark Noord West