Van het scheidsrechtersfront (203)

2 april 2017
de Webmaster

Scheidsen zaterdag:
VR2: Albert Zuring
2e: Jan Eising
JO17-1: Joost van het Reve
JO13-2: Johan Boer
JO11 en JO9: allen leiders

Vorige week door onvoorziene omstandigheden geen bijdrage geleverd aan ons cluborgaan. Daarom wil nu nog even terugkijken op de geslaagde cursusdag voor pupillenscheidsrechters. 21 leerlingen van Vincent van Gogh locatie Beilen (CSG) werden om 10.00 uur door Robert Beute welkom geheten. Jan Hooge nam vervolgens het woord en deelde de kneepjes van het vak met de cursisten. Rond half drie konden de leerlingen de theorie in praktijk brengen. En dan is het wel even wennen dat je zomaar midden in de belangstelling staat. Een woord van dank aan de E en F junioren van de vv Beilen en FIT Boys.

En dan hoe nu verder. Als de planning het toelaat word je uitgenodigd om voor FIT Boys een jeugdwedstrijd te fluiten bij de jo 9 en jo 11 (voorheen E en F junioren). Tijdens de eerste wedstrijden sta je er niet alleen voor, een ervaren scheidsrechter zal je begeleiden. Dus Jurgen Hofman, Giel Kerssies, Tijs Bazuin, Roy Woltinge, Jeroen Gunnink, Berend Nap, Danitsja van der Werff en David Middelbos gefeliciteerd! En alvast veel plezier gewenst bij jullie eerste wedstrijd. Eigen wedstrijden gaan altijd voor dus het kan wel even duren voordat je je debuut gaat maken, hou het clubblad in de gaten! Voor komende zaterdag is de planning dusdanig dat er voor jo 9 en jo 11 geen scheidsen beschikbaar zijn; de leider zullen zelf aan de bak moeten!!

Rest nog een woord van dank aan diegenen die de cursus tot een succes gemaakt hebben. Wordt vervolgd volgend jaar, en dan misschien wel met leerlingen van het Nassau college erbijā€¦.

Tot slot nog even een oproep, als een wedstrijd wordt uitgesteld graag z.s.m. bericht naar onderstaand telefoonnummer, voorkomt een boel irritatie. B.v.d!

Albert Gerding,
06-41104773.