Van het Scheidsrechtersfront (214)

8 oktober 2017
de Webmaster

Scheidsrechter voor vrijdag 13 oktober:
35+1 en 35+2: ??? (3 personen nodig voor elk 3 wedstrijden)

Scheidsrechters voor zaterdag 14 oktober:
FB 3: Jan Eising
JO19-1: Joost van het Reve
JO15-3: Albert Zuring
JO13-1: Sander Wubs
JO11-2: Tijs Bazuin
JO11-4: Danitsja van der Werff

Van het Scheidsrechtersfront (215)
Woord van dank aan de teams die afgelopen zaterdag aandacht hebben geschonken aan “de week van de scheidsrechter”, hartelijk dank!! Komende zaterdag (week, geldt natuurlijk ook voor onze zaalvoetballers!) nogmaals de kans om de scheidsrechter van dienst in het zonnetje te zetten. Deze week dus in het bijzonder, om de scheids te bedanken voor het fluiten van de wedstrijd met een attentie in welke vorm dan ook. De FIT Boys scheidsrechters zullen het zeer waarderen, maar ook de scheidsrechters die tijdens de uitwedstrijden actief zijn! Zaterdag zal ook de vereniging extra aandacht schenken aan de arbiters van dienst op Noord/West.
Het blijft “ploeteren” om ’s zaterdags de boel rond te krijgen….zo was de verrassing afgelopen zaterdag groot toen twee verwachte KNVB scheidsrechters niet kwamen om diverse redenen. En dan is het passen en meten, met inzet van leiders en in het bijzonder Joost van het Reve, konden alle wedstrijden doorgang vinden. “Nieuw” op de velden was scheidsrechter Fedde Boerhof. Dank weer aan alle mannen en vrouwen in het zwart of in welke kleur dan ook!

Vorige week weer overleg gehad met de vv Beilen over de samenwerking het komende seizoen. Het zijn zeer prettige overleggen waarin we een doel voor ogen hebben: het behouden en uitbreiden van het Beiler scheidsrechters korps. In de planning staat om medio december (in de winterstop) een avond te beleggen waar alle huidige club scheidsrechters van beide verenigingen worden uitgenodigd. We zijn nu bezig met de invulling van de avond, het zal een informatieve bijeenkomst zijn; hoe willen we de samenwerking in de praktijk gestalte geven, en natuurlijk ook eentje om elkaar beter te leren kennen, dit onder het genot van het welbende hapje en een drankje.
Albert Gerding
06-41104773

En vrijdagavond is er weer een 7 tegen 7 evenement op NW met de 35 en 45 plussers….een mooie manier om de eerste stappen in de scheidsrechterswereld te zetten!