Voetballoze zaterdag bomvol activiteiten bij FIT Boys

16 december 2017
de Webmaster

Op vrijdagavond en zaterdagochtend werd duidelijk dat er uit en thuis op Sportpark Noord-West geen wedstrijden gespeeld zouden worden. Maar dat betekende niet dat de FIT Boys-familie thuis kon blijven zitten. Het was een bomvolle activiteitendag die begon om 09:00 uur en doorliep tot na 18:00 uur.

’s Ochtends was er plaats voor de inmiddels welbekende en al jaren terugkerende FIT Boys Tulbandenactie. Vanaf 09:30 uur gingen onze jeugdleden met de chauffeurs (leiders, trainer, ouders) op pad om in Beilen en omstreken de tulbanden aan de man te brengen. Het werd weer een topochtend, met dank aan alle inwoners van Beilen en de buitendorpen die gul kochten. Topverkoopteam was het team van Tim Seubring, met verkopers Niels vd West, Roy Woltinge en Giel Kerssies. Zij verkochten voor € 502,=. De totale opbrengst was € 3.050,=. Keurig!

’s Middags werden er 4 nieuwe doelen afgeleverd op Sportpark Noord-West. 2 grote doelen en 2 pupillendoeltjes. FIT Boys materiaalman Erwin Zomer kreeg hulp van enkele vv Beilen-leden om de doelen op het trainingsveld te plaatsen. Nu maar hopen dat er geen goaltjesdieven opduiken….

De FIT Boys-kantineklusser Peter Doornbos is vandaag ook weer druk bezig geweest om 2 dartborden op te hangen met hulp van een aantal spelers van FIT Boys JO19-1. De dartborden en het materiaal zijn mede mogelijk gemaakt door Sport 2000 – Combi Sport en Multimate, waarvoor dank. De JO19-1 en een gastspeler van Beilen JO19-1 maakten gelijk gebruik van de baan om er een gezellige middag van te maken. Bedankt Peter, Sport 2000/Combi Sport en Multimate!

Een aantal FIT Boys-leden ging vervolgens nog door naar De Markt in Beilen om daar nog een schift bij de schaatsbaan in de tent te draaien (Peter Doornbos en Jesse Drenth). Het was er gezellig druk en Stefan Eefting en Jako van Faassen waagden zich nog even op de gladde ijzers. Een topinitiatief van Beleef Beilen!

Kortom, FIT Boys is zo veel meer dan voetbal. Ook als er een algehele afgelasting is bruist FIT Boys van de activiteiten!