Vuurdelig.nl nieuwe bordsponsor Beilen en FIT Boys

21 januari 2019
de Webmaster

De Sponsorcommissies van Beilen en FIT Boys kunnen weer een bordsponsor aan de flinke rij van bordsponsoren toevoegen. Eigenaar Jeroen Vredeveld van Vuurdelig.nl tekende een bordsponsorcontract en hij zal een sponsorbord langs het hoofdveld krijgen. Jeroen, bedankt voor je vertrouwen in Beilen en FIT Boys en we zien uit naar een prettige en vruchtbare samenwerking.

Vuurdelig.nl uw kachelspecialist
Vuurdelig.nl levert alle bekende merken zoals Atmos, Aduro, Jacobus, ISOduct, Dinak, Dovre en nog veel meer. Vuurdelig.nl is de specialist op het gebied van verwarmen. Vuurdelig.nl biedt een groot assortiment aan biomassaketels, houtvergassers, pelletketels, houtkachels, rookkanalen en is officieel dealer van ISOduct. Voor al uw installaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Vuurdelig.nl levert producten voor scherpe prijzen. U bent verzekerd van A-merk kwaliteit, deskundig advies en uitermate snelle levering. Met ons uitgebreide netwerk van installateurs kunnen wij u een volledig maar vooral veilig pakket van A tot Z aanbieden. Wij proberen alle wensen van onze klanten te realiseren waarbij wij streven naar een 100% tevredenheidsgarantie.

Wij zijn er van overtuigd dat zuinig stoken kán en binnen handbereik is.