Wedstrijden spelen in Hijken

20 november 2015
de Webmaster

De situatie op ons Sportpark wordt steeds nijpender. Door het vele regenwater wat er de afgelopen periode is gevallen wordt het steeds lastiger om de velden bespeelbaar te houden.

In overleg met de gemeente Midden-Drenthe, Stichting sportpark Noord West en de beide besturen van vv Beilen en Fit Boys is besloten om het sportpark te ontlasten. Er zullen minder wedstrijden gespeeld gaan worden. Om toch te kunnen voetballen is er met HHCombi contact gezocht. Op de velden in Hijken is er ruimte om daar te kunnen spelen.

Voor dit weekend betekent dit dat er vijf bekerwedstrijden in Hijken gespeeld gaan worden. Dit zijn wedstrijden van Beilen en Fit Boys. Het gaat bij Fit Boys om de wedstrijd van D1 en bij de Samenwerkende Teams om de wedstrijd van VR1.

Dit alles moest in zeer korte termijn geregeld worden. In de nabije toekomst zal dit thema actueel blijven.
A.s. maandagavond zal er daarom in Hijken overleg plaatsvinden om dit voor de komende weken allemaal goed te regelen. Nadere mededelingen volgen.

Het bestuur is zich terdege bewust van deze vervelende ontstane situatie. We doen er alles aan om te kunnen blijven voetballen.