Zomeravondvoetbal op Sportpark Noord-West

15 juli 2023
de Webmaster

Ondanks de zomerstop wordt er op Sportpark Noord-West volop door gevoetbald. Overdag en ook ’s avonds is de jeugd in kleine groepjes een balletje aan het trappen. Maar op maandag-, woensdag- en vrijdagavond zijn de senioren aan de beurt. De dames van de 7×7 VR2 trainen nog door op maandagavond en ook FIT Boys 1 & 2 trainen nog 1 week door op maandag- en woensdagavond. En woensdagavond is er het FIT Boys Zomeravond Voetbal met deelnemers van FIT Boys 3, 4 en de 7×7. Na afloop heeft barman Wim Visser de kantine open voor een natje. Dit gaat de hele zomervakantie door, van juni tot en met augustus.

Vrijdagavond organiseren Gerard Wubs en Paul Oostra weer de Pearle 7×7 Zomeravond Competitie. Deze mannen met een dubbel rugnummer (spelen beide 7×7 bij FIT Boys en 11×11 bij Beilen) organiseren gedurende 6 avonden een toernooitje voor 35+ spelers en er wordt 7×7 gespeeld. Ook hier is Wim Visser de barman en voorziet de spelers na afloop van een natje. Waarschijnlijk is de laatste speel’avond’ op zaterdagmiddag met aansluitend een BBQ.

Dus voor elk wat wils deze zomerperiode op sportpark Noord-West. En publiek is ook altijd welkom. Dus speler of belangstellende, wees welkom!